Pier 11 | tel.: 010-2622794 | e-mail
 
 
 

Logo ontwerp

Uw bedrijfs- of productlogo is misschien wel het meest in het oog springende grafische element binnen uw onderneming. Een goed logo ontwerp kan uw imago en identiteit versterken en een slecht logo ontwerp kan u klanten kosten.

Onze werkwijze bij het maken van een logo ontwerp:
U probeert ons uit te leggen wat voor stijl, imago en uitstraling u met uw bedrijf wilt hebben. Misschien heeft u ook al ideeën m.b.t. kleuren. Ook een voorbeeld van een reeds bestaand logo dat u aanspreekt kan zeer nuttig zijn. Het is aan u te bepalen welke en hoeveel input u ons geeft. Ook zonder enige uitgangspunten van uw kant kunnen wij natuurlijk een logo ontwerp maken, maar het vinden van de juiste stijl wordt dan wel lastiger, zo heeft ervaring ons geleerd. We maken op basis van uw input minimaal 3 concepten voor een logo. U geeft aan wat u wel en niet goed vindt aan de concepten, op basis waarvan we dan weer een volgende versie maken. Zo gaan we door, totdat we het gewenste resultaat hebben bereikt. De ene keer gaat dat sneller dan de andere keer, afhankelijk van of wij de juiste insteek snel weten te vinden en afhankelijk van de duidelijkheid van uw feedback. In 4 tot 8 weken wordt doorgaans het proces succesvol doorlopen.

Het ontworpen logo wordt opgeleverd in gangbare bestandsformaten zoals .gif of .jpg, alsmede als vector based .eps bestand.
Na het voldoen aan al uw betalingsverplichtingen wordt u volledig eigenaar van het ontworpen logo.

Een logo ontwerp kost € 695, exclusief 19% BTW.
(exclusief 19% BTW; 50% betaling bij aanvang project en 50% na oplevering)

Heeft u met spoed een logo nodig? In plaats van bovengenoemd traject kunnen wij uw project ook prioriteit geven. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een eerste set concepten en zodra u feedback levert geven wij uw logo ontwerp traject telkens weer voorrang op andere projecten. Op die manier kan een logo ontwerp traject worden afgerond binnen een week. U betaalt hier wel extra voor. De totale prijs voor het logo ontwerp bedraagt dan € 995, excl. 19% BTW.

Wilt u niet alleen een logo ontwerp, maar bijvoorbeeld ook een huisstijl ontwerp en/of website ontwerp? Vraag nu een offerte aan, waarna we u een zeer goed aanbod zullen doen.

Hieronder ziet u enig eerder werk van onze hand. (hoe hoger hoe recenter)

Terug naar de homepage
 
Logo Ontwerp
Huisstijl Ontwerp 
Drukwerk en drukwerktarieven
Special Designs
Website Ontwerp, Webdesign
Hosting en Domeinregistratie 
Online Marketing, Zoekmachine Optimalisatie, SEO
Algemene info, Contact opnemen, Offerte aanvragen
 
   

 

  

 
 
 Updates per e-mail van GTST, ONM, As The World Turns en The Bold & The Beautiful